Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Gustul victoriei, simțit din nou pe Bega. Poli Timișoara 3-0 FC Bihor FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Etapa a șaptea a seriei a II-a a Ligii secunde a fost deschisă cu partida dintre Poli Timișoara și FC Bihor, echipe care nu au oferit un spectacol desăvârșit celor circa 500 de spectatori care au luat loc în tribunele stadionului dan Păltinișanu. Doar scorul final poate fi considerat surprinzător într-o oarecare măsură, dacă ținem cont de rezutatele din ultimele partide înregistrate de gazde, însă nu și dacă aruncăm o privire pe clasament.

Poli începe bine jocul și deschide scorul prin Belu, fundașul-golgheter al echipei lui Alexa. Tânărul fundaș marchează cu capul, după o centrare a lui Alex Lazăr, iar scorul devenea 1-0 în minutul 18. Chiar dacă Străuț a încercat apărarea lui Poli în minutul 25, tot alb-negrii și-au arătat colții prin pătrunderea lui Pedro Henrique – un jucător care în meciul de vineri și-a demonstrat abilitățile pentru care a fost într-atât de lăudat de staff-ul bănățenilor. Acesta a pătruns în careul advers și a obținut o lovitură liberă indirectă de la circa 7 metri de poarta bihorenilor, după ce un jucător al oaspeților a pasat propriului portar. Șutul care a urmat a lovit zidul, iar la faza următoare, același Henrique avea să marcheze, însă brigada de arbitri a decis că atacantul a atins mingea cu mâna.

Prima parte a reprizei secunde aduce un joc anost, care avea să se anime abia după prima oră de joc. În minutul 61, scorul devenea 2-0, după ce același Pedro Hnerique driblează trei adversari și șutează perfect la colțul scurt, Fildan fiind nevoit să-și scoată a doua oară mingea ”din ațe”. Bărbuț testează și el poarta în minutul 70, iar scorul final avea să fie stabilit de Popovici, din penalty. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după ce arbitru după ce Fildan, portarul oaspeților l-a faultat în careu pe Alex Popovici, goalkeeper-ul orădean fiind eliminat, în timp ce locul său între buturi a fost luat de Stancu, deoarece oaspeții efectuaseră toate cele trei modificări. Popovici trage și înscrie fără probleme, iar tabela indica 3-0. Timișorenii trec pe lângă 4-0, însă nici Bărbuț și nici Popovici nu reușesc să fructifice ultimele două ocazii ale partidei.

Poli Timişoara: Smaranda, Belu, Bocşan, Scutaru (c), Neagu, Popescu, Dragomir (min.53- Poparadu), Keita, Al. Lazăr (min.72- Boldea), Bărbuț, Pedro Henrique (min.63- Popovici). Antrenor: Dan Alexa.

FC Bihor: Fildan, Pop, Fl. Lazăr (c), Pascariu, Letan, Luduşan, Străuţ (min.66- Speroni), Haş, Sorian (min.74- Dobrescu), Stancu, Lukacs (min.57- Lupu). Antrenor: Alexandru Pelici.

Foto sus:acspoli.ro

1 COMENTARIU

  1. Stimabile, mai învaţă să numeri, au fost peste 1000 de spectatori, am numărat personal, în jur de 230 în peluză, iar în ambele tribune au fost aprox. 1000, chair clubul a anunţat 750 de plătitori, plus abonaţii, plus cei care intră gratuit la peluză. Dacă ştii să numeri, înseamnă că eşti răuvoitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Alexandru Pelici isi începe aventura la Ripensia Timisoara. Mult mai repede decat era programat

Noul antrenor principal al Ripensiei Timișoara, Alexandru Pelici, își va începe mandatul mult mai...

Robu, convins ca pesedistii vor fi pedepsiti teribil pentru demolarea Stadionului „Dan Paltinisanu”

Critici dure aduse de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, conducerii CJ Timiș, după vestea că...