Cafea-contrabanda

Duminică, 10 mai 2015, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, au descins în Piața Flavia, unde au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile.

Jandarmii au observat un bărbat în vârstă de 39 de ani care avea la vânzare câteva pachete de cafea, pe capota unui autoturism înmatriculat în Germania. Verificând marfa, oamenii legii au avut surpriza de a constata că portbagajul autoturismului era plin de pachete de cafea de diferite mărci şi gramaje.

Cantitatea de 54 kilograme de cafea descoperită de jandarmi și marcată cu timbru necorespunzător, a fost ridicată de către jandarmi în vederea confiscării. Întreaga marfă reţinută a fost predată în custodia lucrătorilor Direcţiei Regionale Vamale Timişoara care vor lua măsurile legale în ceea ce priveşte sancţionarea comercianţilor depistaţi.

Articolul precedentConstrucţia unei case din containere – tot ce trebuie să ştii
Articolul următorEuro testează pragul de 4,45 lei
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII