Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Politia Locala Timisoara: ”ATENTIE în aglomeratie! Hotii nu intra in vacanta!”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliția Locală din Timișoara atrage atenția asupra faptului că hoții nu intră în concediu pe perioada Sărbătorilor de iarnă. Câțiva au fost depistați de oamenii legii în Piața Victoriei, după ce au încercat să sustragă bunuri dintr-o farmacie și și-au însușit produse dintr-un magazin alimentar.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că în această perioadă extrem de aglomerată cetățenii trebuie să fie atenți la bunurile proprii, să aibă grijă la genți, portofele, obiectele cumpărate, iar reprezentanții magazinelor la bunurile aflate pe rafturi, care pot fi sustrase de persoane care profită de agitația de sărbători din magazine și să anunțe imediat cum observă astfel de persoane suspecte.

Un astfel de caz s-a petrecut sâmbătă, în centrul orașului. Polițiștii locali aflați în patrulare, în jurul orei 17:00, au fost sesizați de angajații farmaciei din Piața Victoriei nr. 7 că două persoane au intrat în incintă, încercând să sustragă mai multe bunuri, respectiv produse cosmetice. Aceștia au observat că doi bărbați au intrat în farmacie și, în timp ce unul încerca să distragă atenția vânzătoarei, un altul și-a însușit mai multe produse de pe raft, dar la ieșire l-a pus să le scoată din rucsac. Cei de la farmacie i-au indicat polițiștilor locali pe cei doi de pe imaginile surprinse de camerele de supreveghere. Polițiștii locali au continuat apoi patrularea fiind atenți la persoanele din mulțime pentru a-i identifica pe suspecți, timp în care administratorul magazinului alimentar din Piața Victoriei nr. 3 a semnalat faptul că două persoane au intrat în magazin și au sustras produse de pe raft, iar din descriere a reieșit că este vorba despre aceiași bărbați.

Pe baza semnalmentelor, polițiștii locali i-au identificat în mulțime pe cei doi, asupra acestora fiind găsite și bunurile sustrase din magazin. Cei în cauză au fost identificați în persoana lui M.G., de 42 de ani, din Timișoara, și M.I., de 65 de ani, din Suceava. Bărbații au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

”De la începutul anului, polițiștii locali au surprins și predat polițiștilor din cadrul Poliției Naționale pentru continuarea cercetărilor un număr de 111 făptuitori de diverse fapte de natură penală”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore