Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis: Circul din PNL Timiş nu bucură pe nimeni!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis reacționează după scandalul din urma alegerilor din PNL Timișoara.

În urma alegerilor interne, organizația județeană a PNL s-a scindat, iar de atunci nu au urmat decât atacuri între cele două tabere și excluderi de membri.

În urma acestei situații, președintele PSD Timiș, trage un semnal de alarmă și spune că consecințele acestui scandal sunt nefaste pentru timișeni și timișoreni, pentru că liberalii sunt cei care conduc destinele județului.

Iată mesajul transmis de deputatul PSD și președintele organizației județene din Timiș: „Cât de mult a degenerat limbajul din spațiul public timișorean de când cu scandalul alegerilor din PNL! Daca spectacolul grotesc de la conferința PNL Timișoara a stârnit inițial zâmbete, acum lucrurile par să degenereze, cu consecințe nefaste pentru noi toți.

Să explic: actualul PNL Timiș este condus de Alin Nica și Dănuț Groza. Ce au în comun cei doi? Au fost, unul încă mai este, primari ai unor comunități cu specific rural: Sânnicolau Mare și Dudeștii Noi. Și amândoi au condus autoritar, discreționar, dictatorial. Ori ceea ce merge la Dudeștii Vechi, nu merge la o scară mai mare. Nu poți conduce o organizație județeană a unui partid ca PNL la fel cum ai condus satul tău! Nu poți da afară, suspenda oameni, doar pentru că nu îți respectă ordinele. Sau poți, dar iese scandal și te faci de râs! Ultimul episod cu dizolvarea organizației Lugoj se înscrie în aceeași logică de mic boier care taie și spânzură la el pe moșie.

De ce este interesat și îngrijorat PSD de toate acestea? Nu de dragul PNL, din partea noastră să se certe și să se excludă cât vor, ei se fac de râs și pe ei nu îi mai votează lumea! Dar acești oameni conduc destinele județului, sunt persoanele de legătură ale Guvernului în județ. Și comportamentul lor ne afectează pe noi toți!”

- Advertisement -
Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore