Maraton Caritabil – Alergăm pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu!

- Advertisement -
Pe 26 octombrie, între orele 9:00 și 12:00, vă invităm să participați la un eveniment caritabil special organizat pentru a strânge fonduri în beneficiul copiilor internați în secția de Neuropsihiatrie Infantilă (NPI) a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu din Timișoara. Scopul nostru este de a aduna resursele necesare pentru amenajarea unui al doilea salon de terapie și joacă, oferind astfel un spațiu prietenos și reconfortant pentru micuții pacienți.

Un maraton pentru o cauză nobilă

Evenimentul va include curse de 3, 5 și 10 km, iar fiecare kilometru parcurs va aduce un euro în contul acestei cauze, datorită generozității firmelor partenere care au răspuns pozitiv apelului nostru. Este o inițiativă prin care fiecare dintre noi poate face o diferență reală în viețile copiilor care au nevoie de sprijin.

„Consider că avem o datorie morală de a-i ajuta pe cei aflați în dificultate. Atât timp cât depinde de noi, multe lucruri devin realizabile. Am organizat numeroase evenimente de-a lungul anilor pentru a contribui la bunăstarea comunității, fie că este vorba de susținerea persoanelor cu dizabilități, a sportivilor de performanță sau, de această dată, a copiilor internați în secția de Neuropsihiatrie Infantilă a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu. Am găsit oameni cu suflet mare, firme din diverse domenii, precum logistică, transporturi și construcții, care s-au angajat să doneze 1 euro pentru fiecare kilometru parcurs de participanți. Ne dorim să avem cât mai multe persoane implicate, pentru că doar împreună putem contribui substanțial la acest proiect,” a declarat Alex Miu, organizatorul evenimentului.

Participarea este deschisă pentru toți

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 26 octombrie, cu startul începând de la ora 09:00, din zona parcării Modex, situată în centrul orașului. Participanții au la dispoziție trei distanțe din care pot alege: 3 km, 5 km sau 10 km. Fiind un maraton caritabil, accentul nu este pe competiție, ci pe participare și solidaritate. Chiar și cei care preferă să meargă sunt bineveniți – important este să ne adunăm și să facem mișcare pentru o cauză bună.

Înscrieri și informații suplimentare

Înscrierea este gratuită și se poate face online, accesând linkul https://bit.ly/Maraton-Caritabil-Luis-Turcanu, sau la fața locului, cu condiția ca participanții să ajungă cu cel puțin 30 de minute înainte de start.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Special Medical Care și Primăria Timișoara, iar noi credem cu tărie că binele făcut este mai valoros decât binele spus. Vă așteptăm să ni se alăture cât mai multe persoane și să contribuim împreună la o schimbare pozitivă în viața copiilor! ❤

Hai să alergăm pentru binele copiilor noștri și să transformăm fiecare kilometru într-o rază de speranță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

O noua statie de incarcare rapida a masinilor electrice in Timis, parte din proiectul european NEXT-E

Compania E.ON Energie România a pus în funcţiune ultima...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

NIS Petrol Timișoara și București, în percheziții DIICOT, pe motive de spionaj

Azi dimineața, puțin după ora 10, sub coordonarea unui...

Articole asemănătoare

Reluarea Circulației Tramvaielor pe Bulevardul Stan Vidrighin în Timișoara

Primăria Municipiului Timișoara anunță că, începând de sâmbătă, 19...

PSD Timiș și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie

Consiliul Politic Județean al Partidului Social Democrat Timiș a...

13 persoane reținute pentru furt de combustibil în Timișoara

Polițiștii din cadrul Secției 5 Urbane Timișoara au demarat...

Din aceeași categorie