Grădinița P.P. Nr.32, Timișoara premiată în cadrul Congresului Naţional al Educaţiei

Grădiniţa cu program prelungit nr. 32 Timişoara a fost premiată de dl ministru Remus Pricopie pentru activitatea desfăşurată în săptămâna „Sa stii mai multe, sa fii mai bun” în cadrul Congresului Naţional al Educaţiei desfăşurat în perioada 14-15 iunie 2013 la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti. Delegaţia Gradiniţei P.P. 32 a fost formata din d-na director prof. Lucica Panici şi prof. Tamara Pantea, coordonator al proiectului desemnat câştigător.

În cadrul competiţiei desfăşurate de Ministerul Educaţiei Naţionale au fost înscrise 247 de proiecte încadrate în 10 categorii: cultural, artistic, tehnic, ştiinţific, sportiv, cetăţenie democratică şi responsabilitate socială, educaţie pentru sănătate şi stil de viaţă sănătos, educaţie ecologică şi protecţia mediului, abilităţi de viaţă, consiliere şi orientare. A fost desemnată cate o activitate câştigătoare pentru fiecare secţiune. Judeţul Timiş s-a aflat pe lista judeţelor caştigatoare. În cadrul secţiunii „cultural” , Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 32 Timişoara, înscrisă în competiţie cu proiectul „Împreună în Banat- Multiculturalitate şi tradiţie în Banat”, s-a bucurat de aprecierea comisiei de evaluare, dar şi de numeroase voturi acordate de vizitatorii site-ului edu.ro.
D-na director prof. Lucica Panici apreciază că „ proiectul desfăşurat în săptămâna 1-5 aprilie 2013 a avut un impact pozitiv asupra celor 320 copiii implicaţi în proiect, dar şi asupra părinţilor. Toate cadrele didactice din grădiniţa au conlucrat pentru reuşita activităţii. Fără o muncă în echipă, fără susţinere din partea părinţilor şi a comunităţii locale, activitatea noastră nu s-ar fi evidenţiat şi nu am fi avut parte de succesul de care ne bucurăm. Intenţionăm ca şi anul viitor să implementăm un nou proiect de succes. Ne bucurăm ca am reuşit să demonstrăm ca şi învăţământul preşcolar are ceva de spus. Am concurat cu scoli şi licee din toată ţara şi am demonstrat ca şi o activitate iniţiată la nivel preşcolar poate fi de succes.”

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, premiat în Lituania FOTO

Timișoreanul Ștefan Popa Popa's a fost invitat în “Ţara...

”Detectivii” de la Aquatim, premiați de Asociația Inginerilor de Instalații din România

Conferința ”Instalaţiile pentru construcţii şi confortul ambiental”, desfășurata la...

Serviciul de URGENȚĂ 112 din România, premiat în Europa pentru viteza de REACȚIE

Centrul 112 Bucureşti - Ilfov al Serviciului de Telecomunicaţii...

Premiile OSCAR se acordă în această noapte. Vezi nominalizările!

Nominalizările la Premiile Academiei de Film American au fost...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img