- Advertisement -
Reteta: Se curata pestele, se spala si se portioneaza. Se curata cartofii si se taie in sferturi. Se curata usturoiul si se zdrobeste cu sare. Se incinge cuptroul. Intr-o tava unsa cu 15 ml ulei se aranjeaza cartofii iar deasupra bucatile de peste. Retete culinare crap Se stropesc cu ulei, mujdei de usturoi si 150 ml apa si se presara cimbru si se da la cuptor, la foc mediu.
Se scoate tava din cuptor dupa 20 minute, apoi se toarna bulionul dizolvat in 150 ml apa si se presara sare dupa gust. Se coace preparatul inca 15 minute. Se serveste pestele pe cartofi, presarat cu marar si patrunjel tocat marunt.
INGREDIENTE
- 750 g crap, somn sau salau
- 600 g cartofi
- 3 linguri bulion
- 1 capatana usturoi
- 100 ml ulei
- 2 lingurite cimbru
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- sare