Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

A lovit o minoră şi a fugit de la locul faptei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Oamenii legii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Timişoara, soldat cu rănirea unei copile. Aceştia au aflat că în jurul orelor 8:00, o persoană a cărei identitate nu este încă cunoscută, a condus un autoturism pe Bulevardul 16 Decembrie, venind dinspre Calea Sagului. Şoferul a acroşat o tânără în vârstă de 15 ani, după care a părăsit locul faptei.

În urma accidentului a rezultat rănirea minorei, care se afla angajată în traversarea carosabilului prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Vinovatul nu a fost găsit până la ora actuală, de aceea se solicită atât conducătorului auto, cât şi persoanelor care au cunoştinţă despre producerea accidentului rutier, să informeze dispeceratul poliţiei rutiere.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore