Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Adrian Diaconu: Cerem demisia doamnei ministru Mariana Câmpeanu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La ședința săptămânală a PP-DD, membrii partidului au prezentat proiectele de lege pe care le-au propus în parlament cât și problemele pe care ei le-au identificat în oraș. Adrian Diaconu a vorbit despre destrămarea USL, pe care o vede ca inevitabilă:

„Este bine că nu e liniște, la adăpostul tăcerii se întâmplă foarte multe lucruri. Noi vedem ultimele zvâcniri ale USL, am înțeles că trebuie stabilite ultimele detalii și cum se vor număra victimile, nu că această rupere nu este deja tranșată. În intervalul imediat următor vrem să avem un rol mai mare pe scena politică până la alegerile presidențiale și europarlamentare.”

Deputatul a continuat cu prezentarea a unei moțiuni depuse această săptămână prin care se cere cercetarea  modului prost prin care s-a gestionat înzăpezirea României de anul acesta. Deputatul consideră că angajații puși de USL să se ocupe de dezăpezire nu s-au achitat de treabă cum trebuie și au fost puși acolo doar pentru a ciupi din banii alocați.

„Fără noi nu se mai poate nici un demers al opoziției. În această săptămână am putut chiar proba acest fapt. S-a depus o moțiune simplă, intitulată „Îmbogățirea baronilor PSD-PNL sau rețeta teleînzăpezirii marca Ponta”. Suntem cosemnatari a acestei moțiuni, aș vrea ca acele contracte create datorită stării de necesitate să fie serios analizate și dacă sunt încălcări ale legii să fie trași la răspundere. A nu știu câta oară iarna ne ia pe nepregătite.”

Șeful PP-DD a ținut să vorbească și despre Mariana Câmpeanu, căreia îi cere demisia din fruntea Ministerului Muncii:

„Zilele acestea se dezbate moralitatea Ministrului Muncii, doamna Marian Câmpeanu se discută despre modul în care anumite anchete ziaristice ajung să fie promovate și, vezi doamne, sigur dedesubt este un interes ca o persoana vizată să fie transformată în victimă politică. Neștiind cine îi vrea răul aceste doamne dar, din punctul nostru de vedere ea nu ar trebui să demisioneze pentru că unul din copii ei este cercetat penal, nu ar trebui să demisioneze că șefa dânsei de cabinet este deja condamnată la 3 ani de închisoare pentru corupție,  nu ar trebui să demisioneze nici pentru că soțul dânsei nu a trebuit să stea la rând pentru a primi pensie de handicap. Eu cred că ar trebui să demisioneze pentru că unei doamne de 70 de ani, cu un picior amputat, se constată în 21.4 2011 că este deficiență personală gravă, i se stabilește o pensie de 530 de lei dar este chemată din nou peste un an și i se recalculează pensia și primește de această dată 234 de lei. Nu vorbim despre o afecțiune cronică ci de un picior amputat la o vârstă la care sunt alte boli care concură. Acesta nu este un caz singular. Pentru acest fapt cerem demisia doamnei ministru.”

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=0FeAiCRffJ4&feature=youtu.be]

La discuție a intervenit și consilierul local Petrică Folică care a adus în discuție monumentul rezistenței anti-comuniste de la Pădurea Verde, unde consideră că se petrec lucruri necurate cu banii investiți pentru modernizare. Astăzi el a declarat că a aflat că primăria va aloca 300.000 de lei pentru monument în condițiile în care s-au investit deja 340.000 de lei și, susține Folică, nu prea s-a făcut nimic. Banii sunt solicitați de asociația Foștilor Deținuți Politici din România.

„Am primit un proiect prin care se cere Primăriei 300.000 lei pentru monumentul rezistenței anti-comuniste din Banat. Am cercetat și am am aflat că deja s-au alocat 340.000 de lei deja pentru acel monument. M-am dus la monument să investighez investiția făcută și ea nu prea se vede.  Am solicitat să mi se aducă la cunoștință justificarea sumei. Acest monument e necesar Timișoarei, dar nu așa. ”

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore