Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Foc şi pară. Adrian Diaconu despre Robu şi promisiunile sale fanteziste

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Deputatul PP-DD, Adrian Diaconu a fost cel care şi-a exprimat nemulţumirea în mod public, în ceea ce priveşte acţiunile şi deciziile edilului şef.

Ieri, un bărbat în vârstă de 49 de ani din Jebel a fost atacat de o haită de maidanezi chiar în gara principală a oraşului de pe Bega. Transportat la Spitalul Municipal, acesta prezenta răni grave, atât la mâini cât şi la picioare. Când a sosit momentul tragerii la răspundere, primăria Timişoara a dat din coate, „În privinţa incidentului petrecut pe terenul privat al SNCFR Infrastructură, Primăria Municipiului Timişoara îşi declină responsabilitatea, neavând prerogative să acţioneze în afara domeniului public. Singura culpă imputabilă Primăriei Municipiului Timişoara este, în privinţa acestui incident, că nu a amendat SNCFR Infrastructură pentru ţinerea ilegitimă a acelor câini pe proprietatea sa.”

Deputatul Diaconu a răbufnit într-o scrisoare deschisă, conform căreia primarul Robu ar fi prea implicat în viaţa virtuală a facebook-ului, în timp ce, pe străzile oraşului cetăţenii se luptă cu maidanezii. Circumstanţele s-au nimerit ghinionist pentru Robu, Gara de Nord, o altă controversă la ordinea zilei în agenda publică a oraşului. Astfel, Diaconu a ochit oportunitatea şi, desigur, „doi iepuri dintr-un foc” are o rezonanţă sonoră mult mai plăcută.

„Aţi avut de-a lungul acestui an şi jumătate şi aveţi în continuare colegi de partid în fruntea Ministerului Transporturilor. În bugetul acestui minister au fost cuprinse în tot acest timp reabilitări ale gărilor din vreo 27 de oraşe şi orăşele. La Timişoara, nimic! Principala cale de intrare feroviară în oraş riscă să fi arătat mai bine după bombardamentul care a nimicit mândra clădire de odinioară a gării!Unde sunt promisiunile de la începutul mandatului dumneavoastră? Unde sunt măcar cei 1,3 milioane de lei cu care vă lăudaţi că i-aţi “găsit” pe vremea ministrului Silaghi? De ce nu v-aţi bătut, dumneavoastră şi colegii dumneavoastră parlamentari, pentru a prinde în bugetul de pe 2014 măcar bani pentru o curăţenie cumsecade, o văruială generală şi un plus de siguranţă, dacă nu pentru modernizarea gării noastre?” a mai „curentat” deputatul PP-DD în scrisoarea sa.

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, oamenii politici timişoreni vor derula un nou episod, cu replici tăioase, trageri la răspundere şi atacuri la persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare