Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Șoferii timișeni, tot mai ”tupeiști”. Doi bărbați prinși de polițiști, fără PERMIS de conducere, la volan

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vineri, 3 octombrie 2014, poliţiştii de la Postul de Poliţie Satchinez au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Margaretelor din localitate. În urma verificării conducătorului auto, un bărbat de 39 de ani, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.

Tot ieri, în jurul orei 19:30, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au oprit pentru control, pe strada Petofi Şandor, din comuna Dumbrăviţa, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Timişoara. Procedând la verificarea conducătorului auto în baza de date, oamenii legii au constatat că acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat din anul 2010.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit pe numele conducătorilor auto dosare penale.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore