Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Premierul Victor Ponta și-a anunțat public demisia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

România a obținut o victorie în urma protestelor a celor 15.000 de oameni care au împânzit ieri străzile Bucureștiului. După ce i-a fost cerută și în trecut demisia, premierul României, Victor Ponta, a anunțat astăzi, în sfârșit, că va pleca de la conducerea Guvernului.

„Am obligația să constat supărarea și dorința legitimă din cadrul societății. Nu vreau și nu cred că este corect să las responsabilitatea pe umerii altcuiva. Sunt gata să îmi asum acest gest de astăzi, îmi depun mandatul de prim-ministru și totodată al Guvernului României. Pot duce bătălii politice, dar nu mă pot lupta cu strada. Cei care vor specula în sens politic suferința oamenilor, mai devreme sau mai târziu vor plăti un preț scump, și îmi e teamă că voi avea dreptate”, a spus Victor Ponta.

Înainte de declarația acestuia, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost vocea prin care a fost anunțată demisia lui Victor Ponta. „Din acest moment trebuie să găsim o soluție pentru stabilitate. Unii parteneri de-ai noștri nu își asumă nicio responsabilitate și nu înțeleg că nu se mai poate face politică rupți de societate”, a declarat Liviu Dragnea.

Coincidența facă ca astăzi să fie ziua fostului președinte a României, Traian Băsescu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore