Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Șoferul unui BMW X5, se înscrie în TOPUL parcărilor NESIMŢITE din Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dacă în urmă cu câteva ore semnalam prin intermediul unui articol nesimțirea a doi șoferi timișoreni, care au parcat neregulamentar, și pentru care, practic, legea nu are nicio importanță, acum ne-a fost semnalat un alt astfel de caz. Probabil că încrederea acordată de șofatul unui BMW X5, ceea ce denotă potență financiară, adică o anumită putere, îi face pe unii să creadă că sunt mai presus de lege.

O nouă parcare ingenioasă a fost găsită de un șofer într-o zonă relativ centrală, în care polițiștii se plimbă de zor, aproape de Complexul Studențesc din Timișoara, lângă Sala Olimpia. Un șofer și-a lăsat X5-ul cu numărul B 57 BOH la „păscut”, pe iarbă, între doi copaci. Locul găsit de posesorul BMW-ului aproape că pare ca un garaj natural, crengile pomilor acoperind mașina, protejând-o de vremea instabilă mai ales în această perioadă.

Un semnal de alarmă ar trebui să fie tras în special pentru polițiștii care permit ca astfel de parcări să fie perpeutate de șoferi, mai în toate zonele Timișoarei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore