Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Incendiu în Gara de Nord. Mai multe vagoane au luat foc

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un incendiu puternic a avut loc duminică seară, la Timișoara, în Gara de Nord. Mai multe vagoane dezafectate au luat foc, iar fumul gros s-a putut vedea de la kilometri distanță.

Pompierii au intervenit în forță pentru stingerea incendiului ce a izbucnit la mai multe vagoane, trase pe linii dezafectate în Gara de Nord din Timișoara, pe partea dinspre strada Nera. Reprezentanții ISU Banat au luptat cu flăcările cu trei autospeciale și 16 subofițeri.

În urma incendiului unul dintre vagoane a fost distrus complet, iar alte trei, au fost serios avariate. Cu toate erau vagoane dezafectate.

Potrivit pompierilor, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de oamenii străzii care obișnuiesc să se adăpostească în vagoanele dezafectate. Cauza incendiului va fi stabilită în urma cercetărilor pe care reprezentanții ISU Banat le realizează la Gara de Nord.

UPDATE. O persoană fără adăpost, decedată în urma incendiului

După mai multe cercetări, pompierii au stabilit cauza incendiului.

„Cauza incendiului a fost focul deschis, făcut în spațiu închis. În urma incendiului, o persoană fără adăpost a fost găsită moartă, în unul din vagoanele dezafectate”, a declarat Bogdan Mutu, purtătorul de cuvânt al ISU Banat.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore