Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primăria Timişoara dă bani pentru reabilitarea a încă 14 tramvaie. Ce se va face cu bani de la UE

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Parcul auto al Regiei Autonome de Transport din Timişoara se va înnoi substanţial din 2018. Este anunţul făcut astăzi de primarul Nicolae Robu, care a explicat că primăria va aloca bani pentru reabilitarea de noi tramvaie, dar şi că va municipalitatea va accesa fonduri europene pentru a reabilita infrastructura RATT. Străzile pe care vor fi reabilitate tramele stradale cu bani europeni sunt Stan Vidrighin, Bulevardul Cetăţii, Bogdăneşti, Avram Imbroane, Gheorghe Adam, Ana Ipătescu, Victor Hugo, Aluniş, Drubeta, Ardealul.

În ceea ce priveşte reînnoirea parcului RATT, Robu a declarat că „pentru 2017 alocăm 32.000.000 de lei pentru reabilitarea a încă 14 tramvaie. Vă amintiţi că am spus , 14 tramvaie au fost reabilitate. Opt din ele sunt în folosinţă în trafic. La ora actuală sunt şase, două vor intra după-masă când vin vatmanii şi celelalte 14 sunt pe cale să intre în folosinţă să intre în trafic după anumite teste care mai trebuie făcute. Este vorba despre un contract-cadru pentru 30 de tramvaie, nu mai este nevoie de o nouă licitaţie, cu doar de semnarea unui nou contract subsecvent pentru două loturi de încă şapte. Suntem mulţumiţi de ceea ce a ieşit prin reabilitare şi drept urmare continuăm şi reînnoim flota de tramvaie a RATT. Vom avea lucrări foarte mari pe anii viitori cu fonduri europene la reabilitarea liniilor de tramvai vor fi lucrări precum cele de pe Ştefan cel Mare”.

.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore