„Distincţie” pentru primarul Robu: a fost numit preşedinte al unei comisii de gestiune a cadavrelor de câini. Cum comentează

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, s-a trezit cu o atribuţie în plus. Pe lângă multele sarcini pe care le are în subordine ca edil-şef Robu a fost numite recent….preşedinte al unei comisii de gestiune a cadavrelor de câini. Vestea l-a enervat la culme pe edilul timişorean care spune că legislaţia din România este aberantă.

„Mi-a venit la semnat în mapă numirea unei comisii de gestiune a cadavrelor de câini. Şi când mă uit: preşedinte- primarul, poziţia a doua –un viceprimar, pe poziţia a treia – secretarul. Pai, măi oameni buni, un primar nu are altceva de făcut decât să se ocupe de gestiunea cadavrelor de câini? Da, am onoarea să fiu președinte și la o asemenea comisie! Cică scrie în lege. Eu le spun cum își permit, ei îmi spun că este în lege, nu știu ce ordonanță parcă una mai generală de organizare a activității sanitar-veterinare şi de siguranţă alimentară. (…) Cum să pui primarul în comisia de gestiune a cadavrelor de câini? Suntem într-o țară normală? După aceea mă voi trezi dacă nu sunt acolo, că nu pot accepta ideea, îmi tremură mâna când trebuie să semnez un asemenea document că mi se pare stupid că am ajuns să mă ocup de aşa ceva, dar stai, am măcar onoarea de preşedinte, nu sunt un simplu truditor în acea comisie”, a declarat Robu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Plimba-ti cainele in lesa, iar daca este agresiv pune-i botniță! Risti AMENZI mari, la Timisoara

Timișorenii sunt îndemnați de Poliția Locală să nu își...

Complexul sportiv din Calea Lipovei prinde contur…pe hartie. Cate terenuri de sport se vor construi

Se fac primii paşi înspre construcţia primului complex sportiv...

Impacare istorica in PNL Timis. Nicolae Robu si Danut Groza si-au strans mana

Pace între primarii din PNL Timiş şi liderul filialei...

Primarul Timisoarei promite: timisorenii vor supraveghea deszapezirea de pe telefon din 2019

Companiile Retim și SDM care se ocupă de deszăpezire...

Robu face sondaj pe Facebook privind plombarile pe ninsoare si ploaie

Primarul Timişoarei vrea să ştie: doriţi plombarea drumurilor chiar...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img