Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Din dragoste, pe strada Lidia din Timișoara: accident cu bolizi şi bătaie cu răngi!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bătaie desprinsă parcă din filme pe strada Lidia. Doi conducători auto care au fost implicați într-un accident rutier s-au luat la bătaie în plină stradă, ziua în amiaza-mare.

Pentru ca spectacolul să fie unul total cei doi s-au bătut cu răngile, până când au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportați la spital. Surse de la locul accidentului susțin că bătaia ar fi pornit de la o femeie, cei doi bărbați fiind fostul și respectiv actualul iubit al femeii. Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș a declarat pentru Vocea Timișului că: „În jurul orei 12 polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe strada Lidia din Timișoara între două autoturisme. În urma accidentului, cei doi conducători de 42 și 32 de ani au devenit recalcitranţi lovindu-se reciproc. În acest moment polţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate modul de producere a accidentului şi împrejurările producerii altercației”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore