Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Schimbarea radicala care va afecta toți calatorii RATT, anunțată de primarul Robu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Circulați cu vehiculele Regiei Autonome de Transport în comun, însă de multe ori aveți probleme în a vă procura un bilet din cauza programului chioșcurilor regiei? Primarul Nicolae Robu promite că situația se va schimba radical din 2018, atunci când va începe modernizarea sistemului de transport în comun din Capitala Banatului. Prima schimbare radicală anunțată de primar chiar astăzi poate fi citită mai jos.

„Noi vom introduce în curând plata de pe telefon și numai de pe telefon și pentru transport în comun. Nu ne mai complicăm cu alte subsisteme, cu alte variante, este epoca telefoanelor multifuncționale, că ele nu sunt telefoane de fapt, sunt telefoane inteligente, care vor avea tot mai multă ultilizare și se pretează foarte bine să fie folosite pentru plata transportului în comun. În curând, înseamnă că până acum vreun an ar fi trebuit să se întâmple asta. RATT nu a fost în stare, în 2018 nu vă pot spune dacă vom reuși procedurile care trebuie parcurse până în primul trimestru, dar până la jumătatea anului 2018 problema va fi rezolvată. Asta înseamnă că nu vom mai ține chioșcuri unde să se vândă bilete, vom avea un sistem care va permite plata cu telefonul și plata cu cardul bancar, de pe care se va putea plăti și online”, a explicat primarul Nicolae Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore