Director de spital din Timisoara, purtator de cuvant al portarului, in apararea primarului Robu

- Advertisement -

Aflat duminică în vizită la unul din artiștii care cântă pe stăzile din centrul orașului, primarul Timișoarei Nicolae Robu și-a parcat mașina personală pe un loc pentru persoane cu handicap din curtea Spitalului Municipal. După ce isprava sa a ajuns în presa locală, Robu s-a scuzat, pe Facebook, că de vină ar fi fost zăpada care acoperea zona de parcare.

Deși a parcat greșit, Robu a primit scuze chiar de la directoarea Spitalului Municipal, Olimpia Oprea, membră a organizației de femei a PNL Timiș, numită directoare la spital de către primarul Nicolae Robu. Pentru a-l scoate pe șeful de partid din situația neplăcută, Oprea s-a transformat în purtător de cuvânt al portarului, scriind pe pagina primarului că „Domnule primar, portarul spitalului vă roagă să îl iertați, a vrut să vă ajute să parcați cât mai aproape de intrarea în spital și n-a fost atent că mașina atingea o mică porțiune din zona marcată pentru persoanele cu dizabilități. Erau multe locuri libere de parcare în curtea spitalului nu ar fi fost o problemă”.

În trecut, Olimpia Oprea a fost obligată de instanțele timișorene să plătească despăgubiri de 10.000 de lei unei familii. Totul după ce în calitate de medic ginecolog aceasta nu le-a spus viitorilor părinți că micuțul lor riscă să sufere de Sindromul Down, pentru ca mama să nu avorteze.

UPDATE

Medicul Olimpia Oprea a contactat site-ul Vocea Timişului oferind sentința definitivă în cazul amintit de noi mai sus. În a doua instanţă, judecătorii şi-au schimbat opinia, astfel că medicul a avut câştig de cauză, iar părinţii care au dat-o în judecată au fost obligaţi de instanţă să plătească cheltuieli de judecată.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img