Un tânăr de 20 de ani, a scăpat fără nicio zgârietură după ce s-a dat cu bmw-ul peste cap în zona Complexului Studenţesc din Timişoara.

Din primele informaţii de la locul accidentului, un tânăr de 20 de ani, care circula dinspre Sala Olimpia înspre Pasajul Michelangelo, a pierdut controlul volanului, a rupt gardul de protecţie de pe marginea şoselei după care s-a dat cu maşina peste cap. Şoferul ne-a povestit că nu avea viteză foarte mare, dar tot el ne-a confirmat că a declupat sistemul de control a tracţiunii (ESP). La cum arătau cauciucurile din spate ale autoturismului, nici nu-i de mirare că maşina a derapat şi a ajuns cu ,,burta” în sus pe şosea.

Poliţiştii rutieri sosiţi de urgenţă la faţa locului, au început cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.