Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăExclusivTentativă de JAF ARMAT în Cafe-Club Dielli din Timişoara

Tentativă de JAF ARMAT în Cafe-Club Dielli din Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Clipe de groază pentru femeia de servici şi barmaniţa din Cafe Dielli. Un individ cu cagulă a intrat peste ele duminică dimineaţa în jurul orei 06:28, şi le-a ameninţat cu un pistol.

Timişoara a devenit oraşul în care nu te mai poţi simţi în siguranţă, şi asta din cauza dotării precare a poliţiştilor de la secţii, plus lipsa de implicare a celor care conduc Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş. Sunt convins că după acest material îmi voi face rost de alţi ,,fani” printre poliţişti, care vor fi foarte ocupaţi să mă urmărească pe mine în trafic, decât să rezolve problemele grave cu care se confruntă cetăţenii din acest oraş.

Ca-n Vestul Sălbatic!!! Un individ mascat cu cagulă şi un pistol la purtător, a intrat duminică dimineaţa în jurul orei 06:28, peste barmaniţa şi femeia de servici din Cafe Dielli, care îşi vedeau liniştite de treabă la acea oră.

Din primele discuţii purtate cu patronul cafenelei şi angajata acestuia, am aflat că individul, un tânăr până în 30 de ani, îmbrăcat cu două bluze sport cu glugă, a intrat peste ele şi le-a cerut încasările din bar. Pe filmările surprinse de sistemul de supraveghere din club, unul performant, se vede cum individul trece de femeia de servici fără s-o deranjeze pe aceasta, şi merge direct la barmaniţă care la acea oră stătea întinsă pe o canapea din bar.

Îşi aranjează glugile pe cap, după care îşi pune cagula, scoate pistolul şi o ameninţă pe tânără să-i dea toţi banii. Iniţial fata a rămas puţin şocată, nerealizand ce se întâmplă, dar imediat după aceea s-a dus la bar şi a apăsat butonul de panică.

După ce i-a spus individului că nu are niciun ban şi s-a îmbrâncit puţin cu acesta, tâlharul a încercat să-i ia telefonul din mână, probabil să nu plece totuşi cu mâna goală. Scena s-a derulat într-un timp foarte scurt, iar când individul cu cagulă a văzut că barmaniţa nu cedează ameninţărilor, a părăsit în grabă cafeneaua.

Cei de la firma de pază cu care societatea are contract, au ajuns într-un timp relativ scurt, dar aceştia nu l-au mai găsit pe tâlhar prin zonă.

Probabil după apariţia acestui material în voceatimisului.ro, poliţiştii vor avea grijă să AMENDEZE patronul şi angajata, la fel cum au făcut şi după scandalul din Club Ankara, nicidecum să se implice în prinderea tâlharului.

Mai nou unii poliţişti şi unii şefi de secţii de poliţie din oraş (că nu vreau să generalizez, nu toţi sunt la fel), au găsit o metodă aparte de a ,,rezolva” problemele. Aceştia aplică amenzi societății, angajaților, firmei de pază, şi poate aşa proprietarul îşi închide afacerea şi scapă şi ei de problemele din zonă. De prins tâlharii, bătăuşii, sau hoţii, nici vorbă…..Pe ăia trebuie să-i prindem noi cetățenii probabil!!!

Poate am fost puţin răutăcios, dar ăsta este adevărul din ziua de azi. Nimeni din conducerea IPJ Timiş, nu ia în serios problemele grave cu care se confruntă orașul nostru de ceva vreme, iar cât de curând vom ajunge mai rău de atât…

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=C5PGuOBdVjw]

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Talhar dat in urmarire, prins de politistii locali in statia de tramvai, la Timisoara

Un bărbat care era dat în urmărire pentru tâlhărie a fost depistat de polițiștii...

O bătrână tâlhărită de un țigan, într-un autobuz RATT al liniei 28. Cum a fost prins acesta VIDEO

O tâlhărie a avut loc astăzi pe strada Câmpului din Timișoara, acolo unde un...

Justiția din Sânnicolau Mare SCÂRȚÂIE! Un pompier, EROU după ce a salvat o tânără amenințată cu cuțitul VIDEO

Procurorii din Sânnicolau Mare par să fie aliații celor care încalcă flagrant legea, sau...