AcasăStiriSocialAccident stupid, la Timişoara. Un bărbat de 92 de ani s-a înecat...

Accident stupid, la Timişoara. Un bărbat de 92 de ani s-a înecat în Bega, după ce a alunecat pe un ponton

Sfârşit tragic pentru un barbat de 92 de ani din Timişoara, chiar de 1 Mai. Omul a fost căutat minute în şir de un scafandru de la ISU şi de specialiştii de la SALVO, după cea alunecat pe unul din pontoanele amenajate pentru vaporaşele cumpărate de Primăria Timişoara şi a căzut în capă.

Incidentul s-a petrecut în această după-masă, în zona autogării, pe pontonul de pe Splaiul Nicolae Titulescu. Martorii aflaţi la faţa locului au explicat că omul şi-ar fi dat jos o parte din haine şi s-ar fi aplecat pentru a se spăla. A fost nevoie de o singură clipă de neatenţie pentru ca bărbatul să cadă în Bega şi să fie de negăsit, în ciuda faptului că nu mai puţin de trei oameni au sărit în apă pentru a-l salva. Trupul neînsfleţit al bărbatului care se pare că locuia în zonă a fost scos din apă de scafandrul ISU şi de reprezentanţii SALVO.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente