Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident violent la calea ferată. Două maşini s-au lovit frontal aproape de Timişoara FOTO+VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Un nou accident violent a avut loc miercuri, în jurul orelor 17:00, la trecerea cu calea ferată ce se află între localităţile Parţa şi Peciu Nou. Un bărbat care transporta miere, cu un Daewoo Cielo, a intrat pe contrasens izbind în plin un autoturism Opel Agila, în care se aflau două persoane trecute bine de prima tinereţe.

Bărbatul şi femeia din Opel au fost transportaţi de urgenţă la spital. Dacă şoferul autoturismului a fost transportat imediat de o ambulanţă, femeia, aflată pe scaunul din dreapta, a necesitat intervenţia unei autospeciale de descarcerare, după care un echipaj SMURD a transportat-o la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Şoferul vinovat de producerea accidentului, aflat la volanul Cielo-ului, a refuzat intervenţia medicilor susţinând că nu a păţit nimic. Acesta pune producerea accidentului pe seama faptului că maşina sa era plină cu recipiente cu miere de albine, iar greutatea acestora l-au făcut să piarda controlul volanului, maşina intrând în balans.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele acestui eveniment neplăcut şi urmează să ia măsurile ce se impun după aflarea datelor despre starea de sănătate a persoanelor rănite.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=UYmvIpo28v4&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare