ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident violent la calea ferată. Două maşini s-au lovit frontal aproape de Timişoara FOTO+VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un nou accident violent a avut loc miercuri, în jurul orelor 17:00, la trecerea cu calea ferată ce se află între localităţile Parţa şi Peciu Nou. Un bărbat care transporta miere, cu un Daewoo Cielo, a intrat pe contrasens izbind în plin un autoturism Opel Agila, în care se aflau două persoane trecute bine de prima tinereţe.

Bărbatul şi femeia din Opel au fost transportaţi de urgenţă la spital. Dacă şoferul autoturismului a fost transportat imediat de o ambulanţă, femeia, aflată pe scaunul din dreapta, a necesitat intervenţia unei autospeciale de descarcerare, după care un echipaj SMURD a transportat-o la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Şoferul vinovat de producerea accidentului, aflat la volanul Cielo-ului, a refuzat intervenţia medicilor susţinând că nu a păţit nimic. Acesta pune producerea accidentului pe seama faptului că maşina sa era plină cu recipiente cu miere de albine, iar greutatea acestora l-au făcut să piarda controlul volanului, maşina intrând în balans.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele acestui eveniment neplăcut şi urmează să ia măsurile ce se impun după aflarea datelor despre starea de sănătate a persoanelor rănite.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=UYmvIpo28v4&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore