Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tinerii timişeni încurajaţi să voteze. Campanie de informare şi conştientizare, la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Campania „Tinerii votează – Tinerii contează” sau „League of Young Voters România” este implementată de Consiliul Tineretului din România (CTR), în parteneriat cu A.E.P. și cu alte organisme guvernamentale și non-guvernamentale, are scopul de a stimula participarea activă a tinerilor la viața democratică europeană și națională, în special prin încurajarea implicării acestora în procesul electoral, cu precădere în alegerile pentru Parlamentul European din data de 25 mai 2014.  Campania are un caracter nepartizan, asigurând reprezentarea echitabilă a tuturor părţilor.

CTR în parteneriat cu Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş vor organiza, pe parcursul a două zile, o serie de activităţi în acest scop. În data de 20 martie se va desfăşura seminarul regional de informare pentru tineri, începând cu orele 14:00, în cadrul Casei Tineretului, iar pe 21 martie un stand va fi amplasat pe strada Mărăşeşti, începând cu orele 11:00, ce va avea ca rol partajarea informaţiilor.

Campania ‘Tinerii votează — Tinerii contează’ presupune organizarea, la nivel național și regional, a unor activități, precum crearea unei comunități de Tineri Ambasadori pentru Participare — League of Young Ambassadors for Participation, prin selectarea a 16 tineri voluntari cu rol de multiplicatori și promotori ai Campaniei la nivel naţional.„Campania se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 35 ani și vizează atât participarea la vot a tinerilor dar mai ales participarea lor informată și responsabilă ca cetățeni activi în societate, înainte, în timpul cât și după momentul electoral”, a declarat, conform surselor, Veronica Ștefan, președintele CTR.

În perioada 18 martie – 11 aprilie 2014, în cadrul Campaniei sunt implementate evenimente regionale în toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, respectiv în orașele: Iaşi, Galaţi, Cluj, Sibiu, Timişoara, Târgovişte, Craiova, Bucureşti, incluzând activităţi de informare şi conştientizare asupra importanţei participării la viaţa civică, în general, şi a participării la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai 2014, în particular.

sursa foto:debats.terrafemina.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare