ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Acțiune de ecologizare a Dunării. 48 metri cubi de PET-uri au fost strânși doar din zona Caraș Severin

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pe 29 iunie, se împlinesc 20 de ani de când, la Sofia, a fost semnată Convenția pentru protecția fluviului Dunărea. Sunt 20 de ani de cooperare în cel mai internațional curs de apă de pe glob, în eforturi conjugate pentru protecția acestui fluviu care este foarte important pentru România.

Acţiunea s-a desfăşurat în zona extravilană comunei Socol, în aval de vărsarea râului Nera în Dunăre. Partenerii acestei iniţiative au fost: Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin, Primăria Socol, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi „Gl. Bg. Vasile Zorzor” Caraş-Severin şi Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin.

Scopul acţiunii a fost înlăturarea deşeurilor depuse pe malul fluviului ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice din ultima perioadă. Astfel a fost colectată o cantitate de  48 metri cubi de PET-uri, aceasta însemnând 400 de saci a 120 litri/sacul, de către un efectiv de 40 voluntari. Acţiunea de ecologizare a atras atenţia asupra  importanţei deosebite pe care o au conştientizarea şi participarea populaţiei la eforturile de conservare a fluviului Dunărea.

Angajaţii Sistemului de Gospodărire a Apelor Caraş-Severin au fost implicaţi şi în campania de educare ecologică promovată de proiectul “Let’s do it, Danube! “, întâlnindu-se şi cu elevii Şcolii generale clasele I-VIII din localitatea Pojejena, riverană Dunării, unde prin discuţii libere şi jocuri educative, elevii au fost îndemnaţi să fie responsabili faţă de poluarea Dunării cu deşeuri şi a păstrării apelor curate.

 

sursă foto:www.ecostuff.ro

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore