Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Se modernizează podurile feroviare peste Dunăre! CFR a primit 27 de milioane euro de la Uniunea Europeană

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Oferta financiară în valoare de aproape 123 de milioane lei, fără TVA, depusă de asocierea SC Arcada Company SA – SC Metabet C.F. SA – SC Compania Construcții Feroviare SA a fost declarată câștigătoare de către reprezentantul legal al autorităţii contractante. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, iar sursa de finanţare va fi asigurată din fonduri de coeziune nerambursabile de la Comisia Europeană în proporţie de 85% şi contribuţia de la bugetul de stat în proporţie de 15%.

CFR SA va semna în perioada următoare contractul de lucrări, în contextul în care până la expirarea termenului legal pentru depunerea contestaţiilor, niciunul dintre ceilalţi 3 ofertanţi nu a depus contestaţie.

Vă reamintim faptul că, la licitaţia din 25 februarie 2014, pentru atribuirea contractului Lucrări de reabilitare a podurilor de cale ferată peste Dunăre – km 152+149 și km 165+817, linia CF București –Constanța, au depus oferte 4 agenţi economici:

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA va asigura, prin lucrările de reabilitare demarate, alinierea infrastructurii feroviare din România la paramentri tehnici şi operaţionali de nivel european. Finalizarea cu succes a tuturor proiectelor de modernizare şi reabilitare înseamnă nu numai creşterea siguranţei circulaţiei pe calea ferată şi viteze sporite, dar şi asigurarea interoperabilităţii infrastructurii feroviare publice româneşti cu infrastructura şi sistemele de transport europene”, ne-a declarat Oana Brânzan, reprezentanta societății CFR.

sursa foto:www.panoramio.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare