Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Administraţia Ciuhandu a pus la sertar facturi de 137 de milioane de lei datorate RATT

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Controlul Curţii de conturi la RATT a scos la iveală o realitate cruntă. Societatea, care trebuie subvenşionată din bugetul local, are de încasat de la primărie facturi în valoare de 137 milioane de lei. Concret banii s-au acumulat în ultimii 5 ani şi este vorba de decontarea abonamentelor cu gratuitate oferite de primărie.

În aceste condiţii actuala administraţie va trebui să plătească debitele restante. Partea interesantă a poveştii este că facturile nu se regăsesc în contabilitatea primăriei, ele fiind doar depuse la registratură. Vinovaţii nu se cunosc, primarul Robu declarând că va lua măsuri pe linie administrativă, dar nu ştie dacă vinovaţii vor fi pedepsiţi penal pentru fapta lor.

Primarul Robu şi-a mai nuanţat cu acest prilej şi discursul faţă de managementul de la RATT, însă consideră că un bun manager trebuie să urmărească să îi fie plaătite facturile emise. Astfel că cel mai probabil în această toamnă conducerea RATT îşi va face bagajele.

O.T.

Vezi declaraţia primarul Robu despre situaţia de la RATT

[jwplayer mediaid=”4842″]

imagine Răzvan Dobrică

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare