clinica-chimioterapie-oncologie-mihai-viteazu

Primarul Timişoarei a anunţat că de la 1 ianuarie 2013 Clinica de Oncologie se va muta din imobilul în care funcţionează acum. Administraţia a fost înştiinţată de proprietarii imobilului că nu se mai doreşte închirierea acestuia la preţul actual. Clădirea a încăput pe mâinile ţiganilor încă de acum câţiva ani, însă abia de curând s-a obţinut o hotărâre definitivă în acest caz.

În luna aprilie, vechea administraţie se înţelesese cu rudele lui Vişinel Stancu ca oncologia să rămână pe Mihai Viteazu. Se pare că noul edil şef nu este tot atât de maleabil şi darnic din banul public ca predecesorul său. Mai mult acesta îi avertizează pe ţigani că Timişoara nu va deveni moşia lor sub conducerea sa, şi că va fi foarte atent la tot ce mişcă pe piaţa imobiliară.

În aceste condiţii autorităţile caută soluţii pentru mutarea clinicii, deoarece şi aşa chiria era una exorbitantă. Până când ministerul va finaliza Institutul Oncologic de pe Calea Torontalului, primarul ia în calcul să mute clinica în alte imobile ce aparţin municipalităţii, asta pentru a eficientiza costurile. Deja i s-a cerut managerului spitalului municipal, Ovidiu Mazilu, o informare vizavi de spaţiul necesar şi în scurt timp se va începe procedura de mutare.

O.T.

Vezi aici declaraţia primarului Robu vizavi de situaţia Clinicii de Oncologie

[jwplayer mediaid=”4851″]

 

imagine Răzvan Dobrică

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here