AcasăStiriSportGest inedit al celor de la Taifun Racing

Gest inedit al celor de la Taifun Racing

Echipa Taifun Racing a iniţiat o campanie prin care mulţumeste comunităţii din Timişoara pentru sprijinul acordat, trăgând totodată un semnal de alarmă asupra lipsei unui circuit profesionist unde piloţii şi împătimiţii de cai putere pe două roţi să se poata desfăşura.

Echipa Taifun Racing a avut o iniţiativă surprinzătoare. Aceasta a recurs la montarea, în Timisoara, pe Calea Aradului, a unui panou cu un mesaj de mulţumire pentru Comunitatea din care face parte. „În lipsa unui circuit unde împăzimiţii şi fanii să se poată întâlni, echipa a ales un mod original de a transmite acest mesaj către Comunitate” se arată într-un comunicat emis de team-ul timişorean.

„Din dorinţa de a mulţumi Comunităţii pentru suportul acordat prin programele publice pe care Consiliul Judeţean Timiş şi Primăria Municipiului Timişoara le pun la dispoziţia organizaţiilor sportive, am conceput, produs şi montat un panou care să sublinieze importanţa existenţei acestor programe. Este o perioadă de supravieţuire pentru sport, consecinţă a situaţiei economice actuale, iar implicarea instituţiilor este vitală pentru ca sportul de performanţă, cel mai bun ambasador al ţării, să nu dispară. Situaţia în sine ne motivează suplimentar şi avem dorinţa de a obţine rezultate cât mai bune”, a declarat managerul echipei Taifun Racing, Cosmin Costescu.

Echipa din Timişoara este una dintre cele mai titrate echipe din judeţul Timiş, băieţii din Taifun Racing aflându-se în lupta pentru titlul de câştigător la clasa Superbike prin Cătălin Cazacu, team-ul adjudecându-şi deja locul secund la clasa Supersport în cadrul celei maiprestigioase cupe de viteză a ţării noastre, Romanian Superbike.

„Rezultatele au fost posibile cu sprijinul Comunităţii. Mulţumim celor care ne susţin şi urmăresc” încheie cei de la Taifun Racing.

Octavian Pintean


VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente