Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Adriana Delia Bărar – un designer cu un stil „rău”. Totul despre B.A.D. style!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
22.9 ° C
24.1 °
21.7 °
42 %
4.1kmh
0 %
mar
24 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Despre conceptul B.A.D. style

Etimologia sintagmei B.A.D. style face trimitere atat la englezescul “rau”-menit sa amplifice traiectoria stilistica a conceptului-,cat si, poate mai ales, la initialele designerului: Barar Adriana Delia.

Despre Adriana Delia Barar

Drumul catre industria complexa a modei a inceput dintr-o pasiune juvenila pentru detalii si originalitate.

Cursul de la Şcoala Populară de Arte din Timişoara a fost urmarea fireasca a acestei pasiuni, constituind, in acelasi timp un imbold decisiv în optarea pentru secţia specializata in Design Vestimentar a Facultatii de Arte Plastice.Numeroasele prezentari de moda cat si numarul mare de evenimente tematice la care B.A.D. style a reprezentat una dintre semnaturile notabile, recomanda brandul drept unul dintre cele mai curajoase de pe piata interna de profil.

Brandul B.A.D style a luat naştere în anul 2005 din necesitatea de a oferi femeilor oportunitatea unei exprimari neconditionate de tabuurile culorii si formei, prin vestimentatie – o nisa neexplorata pana atunci in domeniul fashion autohton. Încurajarea adoptării ţinutelor unicat/serie limitata aduce cu sine imboldul unei schimbări radicale în ceea ce priveşte outfit-ul feminin, evitandu-se astfel fenomenul de Imitatio în acest context. O femeie care se simte bine în ceea ce poartă este o femeie puternică. Toate suntem unice, dar trebuie să ne şi păstrăm nota de originalitate, pentru a ne sublinia ca alteritate in omogenitatea multimii.

B.A.D style se traduce prin ATITUDINE, ORIGINALITATE, CURAJ! Fii tu însaţi, fii unică!

bararadrianadelia.blogspot.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare