Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Afganistanul ajunge la Timişoara!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Începând cu Afganistanul ajunge la Timişoara! 1data de 4 decembrie,ora 18:30,  Librăria Cărtureşti din Iulius Mall, va fi gazda expoziţiei de fotografie intitulată „Colateral” a lui Florin Ghioca.

În cadrul expoziţiei vor fi prezentate fotografii impresionante din Afganistan, adunate de-a lungul celor şase expediţii în teatrele de operaţii.

“Colateral” reprezintă o privire obiectivă aruncată în lumea  afganilor, unul dintre cele mai încercate popoare.

Expoziţia a fost vernisată la Palatul Mogoşoaia şi s-a bucurat de  prezenţa a peste 200 de spectatori ai imaginilor impresionante  realizate în Afganistan.
Organizată sub marca „FG Photography”, expoziţia este cu vânzare, iar  sumele strânse vor fi folosite pentru a face un Crăciun mai fericit  copiilor unui orfelinat din România. Preţul unei fotografii este de  100 lei!

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare