Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O nouă competiţie la Timişoara. Cupa Tonik Gym 2012

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

O nouă competiţie la Timişoara. Cupa Tonik Gym 2012 1Casa de Cultură a studenţilor din Timişoara găzduieşte duminică, 9 decembrie 2012, prima ediţie a competiţiei de powerlifting Cupa Tonik Gym, al proba de împins din culcat. Concursul debutează cu începere de la ora 18:00, iar câştigătorii vor fi premiaţi cu medalii, cupe, diplome şi premii surpriză.

Timişoara va fi duminică, 9 decembrie 2012, gazda unei noi competiţii desfăşurate pe Bega. Casa de Cultură a Studenţilor din capitala Banatului, va fi „casa” primei ediţii de powerlifting Cupa Tonik Gym la proba de împins din culcat. Concursul începe la ora 18:00, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Competiţia este organizată de Sala Tonik Gym din Timişoara şi de Clubul Sportiv Caza Powerlifting, club înfiinţat de Sorin Cazacu, triplu medaliat cu aur la Campionatele Naţionale de Haltere destinat seniorilor, ce a avut loc luna trecută, la Arad, în perioada 13-17 noiembrie.

Sportivii vor fi premiaţi cu medalii, cupe, diplome şi premii surpriză. pe parcursul concursului fiind organizată şi o tombolă. Cei interesaţi de participarea la acest concurs se pot înscrie la adresa de e-mail: cazapowerlifting@yahoo.com sau la recepţia sălii Tonik Gym.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare