AJUTĂ, IMPLICĂ-TE și TU! Primăria Timișoara a lansat o campanie de strângere de ajutoare pentru sinistrați

- Advertisement -

Municipalitatea timişoreană a hotărât deschiderea unui punct de colectare a ajutoarelor, în sala de sport a Grupului Şcolar Industrial ”Emanuil Ungureanu” din Timişoara, situat în Piaţa Huniade nr.3. Punctul de colectare a devenit funcțional încă din această dimineață și va fi deschis timp de două săptămâni, între orele 8:00-20:00.

Aici vor putea fi preluate următoarele bunuri: articole de îmbrăcăminte, medicamente, obiecte de uz casnic şi produse alimentare.

Primăria Municipiului Timişoara lansează un apel public către toţi timişorenii care doresc să contribuie la această acţiune de ajutorare a sinistraţilor din judeţul Timiş. ”Din păcate și județul Timiș este afectat de ploile repetate și abundente din ultima perioadă. Unii confrați de-ai noștri sunt în grea suferință și noi nu avem voie să stăm indifirenți. Am lansat o campaniede strângere de ajutoare pentru sinistrații din județul Timiș și în măsura în care vom strânge mai mult sigur că vom direcționa o parte din ele și spre sinistrații din alte județe” a menționat Nicolae Robu, luni, după semnarea documentației privind ce-al de-a doilea proiect de anvelopare a blocurilor din Timișoara, proiect care va fi finanțat în mare parte cu fonduri europene.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare