Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

AJUTĂ, IMPLICĂ-TE și TU! Primăria Timișoara a lansat o campanie de strângere de ajutoare pentru sinistrați

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Municipalitatea timişoreană a hotărât deschiderea unui punct de colectare a ajutoarelor, în sala de sport a Grupului Şcolar Industrial ”Emanuil Ungureanu” din Timişoara, situat în Piaţa Huniade nr.3. Punctul de colectare a devenit funcțional încă din această dimineață și va fi deschis timp de două săptămâni, între orele 8:00-20:00.

Aici vor putea fi preluate următoarele bunuri: articole de îmbrăcăminte, medicamente, obiecte de uz casnic şi produse alimentare.

Primăria Municipiului Timişoara lansează un apel public către toţi timişorenii care doresc să contribuie la această acţiune de ajutorare a sinistraţilor din judeţul Timiş. ”Din păcate și județul Timiș este afectat de ploile repetate și abundente din ultima perioadă. Unii confrați de-ai noștri sunt în grea suferință și noi nu avem voie să stăm indifirenți. Am lansat o campaniede strângere de ajutoare pentru sinistrații din județul Timiș și în măsura în care vom strânge mai mult sigur că vom direcționa o parte din ele și spre sinistrații din alte județe” a menționat Nicolae Robu, luni, după semnarea documentației privind ce-al de-a doilea proiect de anvelopare a blocurilor din Timișoara, proiect care va fi finanțat în mare parte cu fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare