Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trei tineri beți au tâlhărit un bărbat, la fel de beat, la Ghilad. Vezi ce au de gând polițiștii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 4 august 2014, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Rurale Jebel – Post de Poliţie Ghilad au reţinut trei tineri, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Aceștia, în noaptea de 3 spre 4 august, ar fi deposedat prin violenţă un bărbat de 58 de ani, din localitatea Dudeştii Vechi, de două telefoane mobile şi 400 de lei. Suspecții au vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani, iar incidentul a avut loc pe raza localităţii Ghilad.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 600 de lei a fost recuperat parţial, iar atât tinerii bănuiţi de comiterea faptei, cât şi victima se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cei trei tâlhari au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta cu propunere arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...