Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieAjutoarele de la Uniunea Europeană se distribuie din nou, pe principiul "Primul...

Ajutoarele de la Uniunea Europeană se distribuie din nou, pe principiul „Primul venit, primul servit!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Distribuirea se va face la vechea adresă, din Timişoara, Bv. Circumvalaţiunii, nr. 8-10, pe baza unor numere de ordine primite de la locul de distribuire, conform următorului program:
• Luni: 7:30–15:00;
• Marţi: 7:30-17:30;
• Miercuri: 7:30–14:30;
• Joi: 7:30-16:30;
• Vineri: 7:30–14:00.

Categoriile de persoane, cu domiciliul în municipiul Timişoara, în conformitate cu HG 950/2012, care beneficiază de ajutoarele alimentare pot fi văzute descărcând documentul de mai jos.

Actele necesare pentru ridicarea produselor, dar şi care sunt produse alimentare care vor fi dsitribuite se găsesc AICI.[dg]

Cel mai important aspect este acela că produsele ce vor fi distribuite sunt acel produse care nu au fost ridicate de cei care au aceste drepturi. Primăria Timişoara merge pe sistemul cine e mai iute de picior se alege cu dublul cantităţii, iar cei cu posibilităţi reduse, cu absolut nimic, asta în condişiile în care la Arad, spre exemplu, Primăria transportă la domiciului nevoiaşilor aceste ajutoare alimenatare.

Redistribuirea produselor se va face în limita stocului disponibil existent la momentul ridicării lor. Relaţii suplimentare se pot opţine la telefon nr. 0356-416049.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare