ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ajutoarele de la Uniunea Europeană se distribuie din nou, pe principiul „Primul venit, primul servit!”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Distribuirea se va face la vechea adresă, din Timişoara, Bv. Circumvalaţiunii, nr. 8-10, pe baza unor numere de ordine primite de la locul de distribuire, conform următorului program:
• Luni: 7:30–15:00;
• Marţi: 7:30-17:30;
• Miercuri: 7:30–14:30;
• Joi: 7:30-16:30;
• Vineri: 7:30–14:00.

Categoriile de persoane, cu domiciliul în municipiul Timişoara, în conformitate cu HG 950/2012, care beneficiază de ajutoarele alimentare pot fi văzute descărcând documentul de mai jos.

Actele necesare pentru ridicarea produselor, dar şi care sunt produse alimentare care vor fi dsitribuite se găsesc AICI.[dg]

Cel mai important aspect este acela că produsele ce vor fi distribuite sunt acel produse care nu au fost ridicate de cei care au aceste drepturi. Primăria Timişoara merge pe sistemul cine e mai iute de picior se alege cu dublul cantităţii, iar cei cu posibilităţi reduse, cu absolut nimic, asta în condişiile în care la Arad, spre exemplu, Primăria transportă la domiciului nevoiaşilor aceste ajutoare alimenatare.

Redistribuirea produselor se va face în limita stocului disponibil existent la momentul ridicării lor. Relaţii suplimentare se pot opţine la telefon nr. 0356-416049.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore