Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAmbulanţă implicată într-un accident, pe drumul ce leagă Timişoara de Aeroport

Ambulanţă implicată într-un accident, pe drumul ce leagă Timişoara de Aeroport

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Potrivit primelor informații de la locul accidentului, ambulanţa venea de la Arad cu un pacient care suferise un preinfarct şi se deplasa spre Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Starea pacientului era destul de gravă, aşa că ambulanţa s-a angajat în depăşirea coloanei ce staţiona la trecerea peste calea ferată de pe strada Aeroportului. Deşi avea semnalele acustice şi luminoase pornite, şoferul autoturismului Volkswagen Passat care venea de pe un drum lateral, nu a observat amblunata şi a intrat în coliziune cu aceasta.

Pacientul din ambulanţă a fost rănit uşor, iar la faţa locului a sosit o altă ambulanţă care l-a transportat de urgenţă la spital, starea pacientului fiind destul de gravă în urma preinfarctului suferit. Imediat după accident au ajuns la faţa locului un echipaj de pompieri şi unul de poliţie, care au demarat cercetările, circulaţia fiind deviată pe un singur sens de mers.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=75s4anvOO4k&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...