Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ambulanţă implicată într-un accident, pe drumul ce leagă Timişoara de Aeroport

- Advertisement -

Potrivit primelor informații de la locul accidentului, ambulanţa venea de la Arad cu un pacient care suferise un preinfarct şi se deplasa spre Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Starea pacientului era destul de gravă, aşa că ambulanţa s-a angajat în depăşirea coloanei ce staţiona la trecerea peste calea ferată de pe strada Aeroportului. Deşi avea semnalele acustice şi luminoase pornite, şoferul autoturismului Volkswagen Passat care venea de pe un drum lateral, nu a observat amblunata şi a intrat în coliziune cu aceasta.

Pacientul din ambulanţă a fost rănit uşor, iar la faţa locului a sosit o altă ambulanţă care l-a transportat de urgenţă la spital, starea pacientului fiind destul de gravă în urma preinfarctului suferit. Imediat după accident au ajuns la faţa locului un echipaj de pompieri şi unul de poliţie, care au demarat cercetările, circulaţia fiind deviată pe un singur sens de mers.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=75s4anvOO4k&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore