Asaltul final pentru Liga I începe vineri seară, la Arad

0
1292

poza.phpPoli Timişoara porneşte vineri pe ultima turnanţă a Ligii a II-a, miza fiind promovarea în primul eşalon chiar la finalul acestui campionat. Returul ediţiei 2012-2013 debutează pentru ACS Poli Timişoara, vineri, 8 martie, cu începere de la ora 18:00, la Arad, contra eternei rivale UTA.

Aflaţi în faţa unuia dintre cele mai tari meciuri ale primăverii, poliştii au prefaţat jocul de vineri. Ţinând cont de faptul că partida are loc la Arad, pe arena Francisc Neumann, antrenorul alb-negrilor, Vali Velcea este de părere că „greul promovării abia începe”.

”Toată lumea aşteaptă cu nerăbdare să vadă parcursul echipei noastre. Aşa cum am mai spus-o, greul promovării de-abia de vineri începe. Nu ne rămâne decât ideea şi obligaţia de a confirma că suntem o echipă ce merită să meargă în Liga I. UTA-Poli va rămâne mereu derby. Sincer, se poate întâmpla orice. Important este să ne facem jocul nostru, unul care este în creştere. Avem un joc de calitate, am încredere că se va mai îmbunătăţi. Vreau să avem un joc eficient, pentru că fotbalul se joacă pe goluri, nu pe… bare. Avem uşoare indisponibilităţi, însă jucătorii în cauză se recuperează din punct de vedere medical. Cred că la ora jocului voi avea tot lotul valid, pentru a avea bătăi de cap în alegerea primului 11, viabil şi eficient. Marovic şi-a revenit. Dina şi Boldea au mai departe probleme cu contuziile suferite, dar mâine va trebui să ştiu 100% din punct de vedere medical pe ce mă bazez la Arad” a spus Velcea înainte de începerea returului ligii secunde.

Şi atacantul Szabolcs Szekely este încrezător în forţa grupului. ”La echipă este o atmosferă pozitivă, ne-am pregătit bine săptămâna asta, am corectat greşelile pe care le-am făcut cu FC Botoşani. Suntem concentraţi şi abia aşteptăm meciul. Trebuie să facem un joc bun şi să câştigăm. Nu-mi place să joc în meciuri amicale, sunt bucuros că vin meciurile oficiale, să jucăm pe puncte” a declarat atacantul formaţiei bănăţene înaintea meciului ce va avea loc la Arad.

UTA – Poli se joacă vineri, 8 martie 2013, cu începere de la ora 18:00, şi va fi transmis în direct de postul local de televiziune Digi 24 Timişoara.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.