Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial13 adulţi şi cinci copii depistaţi de poliţiştii din Timişoara în colibe...

13 adulţi şi cinci copii depistaţi de poliţiştii din Timişoara în colibe improvizate

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţia Locală, alături de Poliţia Naţională prin lucrători de la Secţia 2 au acţionat, din nou, vineri dimineaţă, pe strada Cerna din Timişoara, în vederea demolării unor colibe improvizate în care îşi duceau existenţa 13 persoane adulte şi cinci copii minori. Toţi cei depistaţi pe domeniul public au fost trimişi spre localitaţile de domiciliu, niciunul dintre ei nefiind din Timişoara.

Poliţiştii locali din Timişoara împreună cu poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie Naţională au acţionat, în dimineaţa zilei de 8 martie 2013, pe strada Cerna din zona Buziaşului, unde existau sesizări că mai multe persoane şi-au refăcut în locaţia respectivă mai multe colibe, care au mai fost demolate şi în alte rânduri, şi au strâns în jur foarte multe deşeuri.

În acest sens, s-a acţionat încă de la primele ore ale dimineţii, fiind depistate, identificate şi verificate un număr de 13 persoane adulte şi cinci minori. Adulţii au fost sancţionaţi pentru ocuparea domeniului public prin ridicarea de adăposturi improvizate şi abandonare de deşeuri.

Cei în cauză au domiciliile în localităţi precum Sânnicolau Mare, Seceani, Comloşu Mic, Jimbolia, Socol (jud. Caraş Severin), Cluj Napoca (jud. Cluj). Aceştia au fost îndrumaţi către localităţile de domiciliu, iar reprezentanţii Direcţiei de Mediu şi ai societăţii de salubrizare Retim au curăţat zona, demolând colibele improvizate şi salubrizând terenul respectiv.

Astfel de acţiuni de colaborare vor avea loc şi pe viitor, anunţă Poliţia Locală Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Poliția Locală Timișoara are un nou director! Hajdu Attila a câștigat concursul

Fostul comandant al Structurii Antiteroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, Hajdu Attila,...

Șeful Poliției Locale Timișoara s-a bazat pe urechea muzicala a subordonaților când a cerut suspendarea activității berăriei ”Del Corso”

Două chestiuni trebuie menționate din capul locului. Prima ar fi că tot circul cu...

Nesimtirea ,,militianului” local Avramescu: A vrut să amendeze un cetatean de onoare al Timisoarei pentru ca ”asa vreau eu!”

Un polițist local din Timișoara pe numele său Avramescu, a fost la un pas...