13 adulţi şi cinci copii depistaţi de poliţiştii din Timişoara în colibe improvizate

- Advertisement -

Poliţia Locală, alături de Poliţia Naţională prin lucrători de la Secţia 2 au acţionat, din nou, vineri dimineaţă, pe strada Cerna din Timişoara, în vederea demolării unor colibe improvizate în care îşi duceau existenţa 13 persoane adulte şi cinci copii minori. Toţi cei depistaţi pe domeniul public au fost trimişi spre localitaţile de domiciliu, niciunul dintre ei nefiind din Timişoara.

Poliţiştii locali din Timişoara împreună cu poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie Naţională au acţionat, în dimineaţa zilei de 8 martie 2013, pe strada Cerna din zona Buziaşului, unde existau sesizări că mai multe persoane şi-au refăcut în locaţia respectivă mai multe colibe, care au mai fost demolate şi în alte rânduri, şi au strâns în jur foarte multe deşeuri.

În acest sens, s-a acţionat încă de la primele ore ale dimineţii, fiind depistate, identificate şi verificate un număr de 13 persoane adulte şi cinci minori. Adulţii au fost sancţionaţi pentru ocuparea domeniului public prin ridicarea de adăposturi improvizate şi abandonare de deşeuri.

Cei în cauză au domiciliile în localităţi precum Sânnicolau Mare, Seceani, Comloşu Mic, Jimbolia, Socol (jud. Caraş Severin), Cluj Napoca (jud. Cluj). Aceştia au fost îndrumaţi către localităţile de domiciliu, iar reprezentanţii Direcţiei de Mediu şi ai societăţii de salubrizare Retim au curăţat zona, demolând colibele improvizate şi salubrizând terenul respectiv.

Astfel de acţiuni de colaborare vor avea loc şi pe viitor, anunţă Poliţia Locală Timişoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare