Bătălia pentru Liga I se reia. Tg. Mureş şi-a luat jucători de la fosta campioană

0
984

Una dintre rivalele celor de la ACS Poli Timişoara, în cursa pentru promovarea în primul eşalon fotbalistic al ţării, FCM Tg. Mureş, a făcut deja câteva mutări pe piaţa transferurilot, achiziţionând o serie de fotbalişti cu state vechi în prima Ligă. Din primăvară, sub comanda lui Isăilă vor fi şi Punosevac şi Cucu, de la Otelul Galaţi, Dragoş Balauru de la „U” Cluj, Florin Istrate de la Alba Iulia, Vârtic de la Năvodari şi, mai nou, Stere de la Corona Braşov.

Conducerea ardelenilor de la FCM Tg. Mureş face tot posibilul pentru a se păstra în cursa pentru promovare, acolo unde este, în acest moment, şi ACS Poli Timişoara. Dacă la bănăţeni doar fostul mijlocaş al alb-violeţilor – Ovidiu Petre – este ca şi transferat, iar macedoneanul Filip Petrovsky este în probe, ardelenii nu se mai opresc din transferuri.

După ce zilele trecute au anunţat că i-au „antamat” pe Florin Istrate de la Unirea Alba Iulia şi pe Rareş Vârtic de la Săgeata Năvodari, pentru ca mai apoi să-l recupereze pe Dragoş Balauru de la „U” Cluj, gruparea mureşeană a mai făcut încă trei achiziţii, de data aceasta ţinta fiind doi jucători de la fosta campioană a României – Oţelul Galaţi. Punosevac şi Cucu au lăsat oraşul de la Dunăre pentru a încerca promovarea alături de ardeleni, anunţă prosport.ro. O altă ţintă a celor de la FCM a fost „slăbirea” rivalei la promovare – Corona Braşov, mureşenii achiziţionând de la braşoveni tocmai pe veteranul acestora – Miahi Stere (37 de ani), mijlocaşul revenind la Tg. Mureş după circa doi ani.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.