pensionari

Pensionarii din Timiș au la dispoziție mai multe bilete de tratament de care pot beneficia în cursul lunii martie. Casa de Pensii Timiș le oferă locuri la hoteluri din Moneasa, Geoagiu Băi sau Buziaș.

Pensionarii timișeni au la dispoziție 29 de locuri la Buziaș, la Hotel Silvana (două stele), patru locuri la Bala, la Hotel Ceres (două stele), trei locuri la Geoagiu, la Hotel Ceres (două stele), 11 locuri la Moneasa, la Hotel Codru Moma (două stele) și cinci locuri la 1 Mai, la Hotel Ceres (două stele). Biletele sunt valabile din 2, 3, 4 și 5 martie 2015.

Pensionarii care vor să beneficieze de aceste bilete trebuie să depună următoarele acte: cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original + copie xerox) la sediul Casei de Pensii, la ghișeul numărul cinci. Biletele vor fi distribuite prin cerere directă.

Instituția cu sediul în Timişoara, str. Andrei Şaguna Nr. 5 A, are program cu publicul în zilele de luni, marţi, miercuri între orele 08.30 -16.00, joi între orele 08.30 -18.00 şi vineri între orele 8.30 – 13.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here