Campionatul Regional de Motocross debutează pe 1 iunie, la Ianova

0
1222

În acest weekend are loc deschiderea noului sezon în cadrul Campionatului Regional de Motocros, pe 1 iunie 2014 fiind programată etapa de la Teodor Park Ianova, localitatea ce aparţine de Remetea Mare.

Organizatorii garantează un show spectaculos şi multă adrenalină tuturor spectatoriilor prezenţi. Echipele sunt pregătite pentru startul noului sezon, iar pasionaţii de motocros sunt aşteptaţi pe marginea circuitului începând cu orele 10:00.

Întrecerea va avea loc între marii iubitori de motocross, care s-au antrenat profund pentru campionatul din acest an şi s-au implicat trup şi suflet pentru marea lor pasiune.

Campionatul de anul acesta sună promiţător, organizatorii MOTO BIKE SHOP pregatind clipe palpitante alături de sportivii implicaţi, dar mai ales cu fetele din cadrul agenţiei True Models Agency. Adrenalina va fi la cote maxime, iar pasionaţii sporturilor cu motor sunt invitaţi să admire curajul concurenţilor în această „luptă spre victorie”.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.