casa-de-oensii-timisoara

Pensionarii și asigurații bugetului asigurărilor sociale de stat din județul Timiș pot solicita bilete de tratament, în funcție de diagnosticul pus de medic, de la Casa Județeană de Pensii Timiș. Biletele disponibile sunt în stațiunile următoare:
– Buziaș: Hotel Silvana ** (două stele) – 19 bilete, cu începere din data de 19 februarie 2015;
– 1 Mai: Hotel Ceres ** – 1 bilet, cu începere din data de 19 februarie 2015;
– Moneasa: Hotel Codru Moma ** – 1 bilet, cu începere din data de 16 februarie și 6 bilete, cu începere din data de 17 februarie 2015;
– Geoagiu-Băi: Hotel Ceres ** – 1 bilet, cu începere din 16 februarie și 2 bilete, cu începere din 19 februarie 2015.

Biletele de tratament din stațiunea Buziaș sunt recomandate persoanelor care suferă de afecțiuni cardiovasculare. Cele patru bilete pentru stațiunile 1 Mai și Geoagiu-Băi sunt pentru bolnavii cu probleme reumatice, iar cele de la Moneasa sunt recomandate celor care suferă de nevroză.

Cei interesați de obținerea unui astfel de bilet de tratament sunt așteptați la Ghișeul Nr. 5 de la etajul 1 al CJP Timiș, în zilele de luni, marți și miercuri între orele 8:30-16:00, joi între orele 8:30-18:00, sau vineri între orele 8:30-13:30. Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere tip, copie trimitere medicală, cupon de pensie din ultima lună și/sau adeverință cu venitul brut din ultima lună, buletin/carte de identitate (original și copie xerox).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.