Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Klaus Iohannis a luat foc: ”Nu s-a înțeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Senatul a respins solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul a fost secret, cu bile.

Acest lucru nu a scăpat din vederea președintelui României, Klaus Iohannis, care a sancționat imediat acest fapt, prin intermediul unui mesj, deloc ”amabil”, pe Facebook. Mai grav este că Vosganian este senator din partea aceluiași partid al cărui președinte a fost chiar Iohannis, cel din urmă solicitând imediat după alegerea sa în funcția de președinte, ca partidele parlamentare să nu se mai opună cererilor venite din partea Justiției de a ancheta senatorii și deputații care au probleme cu legea.

”Mă așteptam ca Senatul să încuviințeze solicitarea DIICOT de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arată că nu s-a înțeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat atât la consultările cu partidele politice parlamentare, cât și în recentul discurs ținut în plenul Parlamentului. În fața justiției, nu există decât o singură măsură: respectul față de lege, indiferent de persoană sau funcție” a scris președintele Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Distinctie prezidentiala pentru Teatrul National din Timisoara

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara a primit o distincție deosebită, zilele trecute, din...

Presedintele Romaniei: Nu renuntati la vot din cauza unui guvern incompetent!

Președintele României, Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin care îndeamnă românii să nu...

Procurorii DIICOT isi inceteaza activitatea si se alatura protestelor

Adunarea generală a procurorilor din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată...