AcasăStiriSocialEști asigurat și ai probleme de sănătate? Poți merge la tratament, pe...

Ești asigurat și ai probleme de sănătate? Poți merge la tratament, pe bani puțini, cu bilete de la Casa de Pensii

Casa Județeană de Pensii Timiș pune la dispoziția pensionarilor și asiguraților bugetului asigurărilor sociale de stat, din județul în care își are raza de competență, bilete de tratament în mai multe stațiuni balneoclimaterice din partea de Vest a țării.

16 dintre bilete sunt pentru stațiunea Buziaș, toate la Hotel Silvana și același număr de persoane pot opta pentru biletele din stațiunea 1 Mai, la Hotelul Ceres – unitate de primire cotată la trei stele. Alte 11 bilete de tratament pot fi obținute la Moneasa, în timp ce la Geoagiu Băi pot pleca șase solicitanți.

Biletele sunt disponibile deja la Casa Județeană de Pensii, iar cei interesați de obținerea lor sunt așteptați la Ghișeul Nr. 5 de la etajul 1 al instituției, în zilele de luni, marți și miercuri între orele 8:30-16:00, joi între orele 8:30-18:00, sau vineri între orele 8:30-13:30. Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere tip, copie trimitere medicală, cupon de pensie din ultima lună și/sau adeverință cu venitul brut din ultima lună, buletin/carte de identitate (original și copie xerox).

Dacă vă interesează aceste bilete trebuie să vă grăbiți, deoarece plecarea în stațiunile amintite se face în 5, 6 și 7 martie.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente