COLIZIUNE între două autoturisme într-o zonă în care, de-a lungul timpului, s-au produs zeci de accidente în trafic

- Advertisement -

Un nou accident violent a avut loc astăzi în Timișoara, la intersecția dintre strada Chimiștilor și Calea Stan Vidrighin. Două autoturisme s-au tamponat după ce o camionetă care încerca să iasă de pe strada Chimiștilor nu i-a acordat prioritate unei mașini care circula regulamentar.

Șoferul de 31 de ani, care a provocat incidentul de la volanul camionetei, s-a ales cu o amendă de 630 de lei, dar și cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile. În urma accidentului, mașina care circula regulamentar a fost avariată serios. „Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe strada Chimiștilor, la intersecția cu Calea Stan Vidrighin nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar. Șoferul camionetei a fost sancționat cu 630 de lei pentru neacordare de prioritate și i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, a declarat purtătoarea de cuvânt al IPJ Timiș, Mirela Drăghicioiu.

La fața locului au intervenit atât echipajele poliției, cât și cele ale pompierilor. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cert e că la acea intersecție s-au produs zeci de accidente de-a lungul timpului, însă autoritățile stau, ca de obicei, cu mâinile în sân, fără să ia vreo măsură.

Un simplu semafor ar rezolva problemele din acea intersecție. Ce se mai așteaptă? Trebuie să existe neapărat victime în această țară ca să se fie luate măsuri?

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img