Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial„Colterm vine la tine”, campanie de toamnă, de strâns nemulţimiri şi prezentat...

„Colterm vine la tine”, campanie de toamnă, de strâns nemulţimiri şi prezentat oferte de servicii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sunteți nemulțumiți de serviciile oferite de Colterm sau dimpotriva doriți să rămâneți client al companiei și a-ți dori să beneficiați de servicii inedite precum contorizarea individuală? Toamna vine cu veşti bune din partea departamentului de marketing, care anunţă debutul unei campanii de îmbunătăţire a relaţiilor cu clienţii, denumită „Colterm Vine La Tine!”.

„Scopul acestor întâlniri fiind informarea administratorilor în privință sistemului de contorizare individuală cu distribuție pe orizontală. De asemenea, echipă manageriala a companiei Colterm și-a dorit să afle direct de la clienți cu ce probleme se confruntă pentru a găsi soluții cât mai rapide și eficiente. Toate problemele sesizate în aceste întâlniri au fost soluționate pozitiv și comunicate beneficiarilor, aceștia venind cu diverse sugetii constructive pentru îmbunătățirea relației de colaborare.
Având în vedere impactul pozitiv și dorință reciprocă de îmbunătățire a servicilor, începând cu luna octombrie aceste întâlniri vor fi reluate, deoarece rezultatul lor a fost unul productiv. Administratorii au primit răspuns la fiecare întrebare legată de sistemul de contorizare individuală cu distribuție pe orizontală, iar sesizările vis-a-vis de facturare sau refaceri stradale au fost rezolvate cu celeritate. Calendarul campaniei „Colterm Vine La Ține!” va fi comunicat prin pagină de facebook -@ColtermTimisoaraOficial, site www.colterm.ro și prin FALT”
, a anunţat compania de termoficare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare