„Colterm vine la tine”, campanie de toamnă, de strâns nemulţimiri şi prezentat oferte de servicii

- Advertisement -

Sunteți nemulțumiți de serviciile oferite de Colterm sau dimpotriva doriți să rămâneți client al companiei și a-ți dori să beneficiați de servicii inedite precum contorizarea individuală? Toamna vine cu veşti bune din partea departamentului de marketing, care anunţă debutul unei campanii de îmbunătăţire a relaţiilor cu clienţii, denumită „Colterm Vine La Tine!”.

„Scopul acestor întâlniri fiind informarea administratorilor în privință sistemului de contorizare individuală cu distribuție pe orizontală. De asemenea, echipă manageriala a companiei Colterm și-a dorit să afle direct de la clienți cu ce probleme se confruntă pentru a găsi soluții cât mai rapide și eficiente. Toate problemele sesizate în aceste întâlniri au fost soluționate pozitiv și comunicate beneficiarilor, aceștia venind cu diverse sugetii constructive pentru îmbunătățirea relației de colaborare.
Având în vedere impactul pozitiv și dorință reciprocă de îmbunătățire a servicilor, începând cu luna octombrie aceste întâlniri vor fi reluate, deoarece rezultatul lor a fost unul productiv. Administratorii au primit răspuns la fiecare întrebare legată de sistemul de contorizare individuală cu distribuție pe orizontală, iar sesizările vis-a-vis de facturare sau refaceri stradale au fost rezolvate cu celeritate. Calendarul campaniei „Colterm Vine La Ține!” va fi comunicat prin pagină de facebook -@ColtermTimisoaraOficial, site www.colterm.ro și prin FALT”
, a anunţat compania de termoficare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare