Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Comisarul BCCO Timis care a furat o bratara NU este la prima abatere. Pentru ce infractiune s-a renuntat la urmarirea penala

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
21.4 ° C
21.7 °
20.1 °
45 %
2.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
25 °
mie
25 °

Comisarul BCCO Timiş depistat de personalul de la Aeroportul Henri Coandă după ce a furat o brăţară care aparţinea unei femei aflate în faţa sa în zona de check-in nu este la prima abatere. Deşi este comisar şef în cadrul BCCO Timiş, Lucian Valentin Molin a mai fost cercetat în trecut pentru infracţiunea de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos. Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a dispus însă renunţarea la urmărirea penală împotriva comisarului BCCO.

„În temeiul art. 318 alin. 15 C. proc. pen., admite cererea de confirmare a renunţării la urmărire penală formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală dispusă în cauza nr.5845/P/2017 având ca obiect infracţiunea de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, prev. de art. 250 alin. 2 C. pen., şi confirmă ordonanţa de renunţare la urmărire penală emisă la data de 05.12.2017 în dosarul nr. 5845/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. În temeiul art. 275 alin. 3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 05.01.2018„, se arată în sentinţa emisă de Judecătorie, care poate fi consultată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare