Comisarul BCCO Timis care a furat o bratara NU este la prima abatere. Pentru ce infractiune s-a renuntat la urmarirea penala

- Advertisement -

Comisarul BCCO Timiş depistat de personalul de la Aeroportul Henri Coandă după ce a furat o brăţară care aparţinea unei femei aflate în faţa sa în zona de check-in nu este la prima abatere. Deşi este comisar şef în cadrul BCCO Timiş, Lucian Valentin Molin a mai fost cercetat în trecut pentru infracţiunea de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos. Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a dispus însă renunţarea la urmărirea penală împotriva comisarului BCCO.

„În temeiul art. 318 alin. 15 C. proc. pen., admite cererea de confirmare a renunţării la urmărire penală formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală dispusă în cauza nr.5845/P/2017 având ca obiect infracţiunea de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, prev. de art. 250 alin. 2 C. pen., şi confirmă ordonanţa de renunţare la urmărire penală emisă la data de 05.12.2017 în dosarul nr. 5845/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. În temeiul art. 275 alin. 3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 05.01.2018„, se arată în sentinţa emisă de Judecătorie, care poate fi consultată aici.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

VIDEO Grupare infractionala specializata in trafic de migranti, destructurata in judetul Timis

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei...

HALUCINANT Comisarul BCCO care a furat o bratara la Bucuresti ar putea scapa de urmarirea penala

Chichiţa în lege găsită de comisarul-şef BCCO Timiş care a...

Un comisar-sef BCCO Timis a furat o bratara din aeroport, la Bucuresti

Gest halucinant al unui poliţist din cadrul Brigăzii pentru...

Din aceeași categorie

Categorii Populare