Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTraficanți sârbi de HEROINĂ, ”săltați” de procurorii DIICOT din Timișoara. Vezi câte...

Traficanți sârbi de HEROINĂ, ”săltați” de procurorii DIICOT din Timișoara. Vezi câte kilograme de droguri au găsit în mașina lor

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În dimineața zilei miercuri, 25 martie 2015, procurorii DIICOT, alături de polițiștii din cadrul BCCO din Timișoara au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a doi cetăţeni sârbi, de origine albaneză, care transportau disimulat într-un autoturism cantitatea de 4,5 kilograme heroină.

Pentru a ajunge în țara noastră, drogurile au ”călătorit” pe relaţia Turcia – Albania – Italia via Bulgaria – România și au o valoarea de piaţă de aproximativ 250.000 euro. Având în vedere gradul ridicat de puritate al heroinei suspecţii urmau să o amestece cu substanţe compatibile în vederea comercializării.

Procurorii DIICOT Timişoara au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de cele două persoane urmând a fi solicitată instanţei arestarea preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Operaţiuni Speciale Timişoara şi Serviciul Român de Informaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare