Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Proiectul de amenajare a malurilor Begăi OPREȘTE APA! Cât va dura întreruperea de mâine a apei reci

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 26 martie 2015, între orele 9:00-16:00, Aquatim anunță că va întrerupe furnizarea apei reci pentru a lucrări la o conductă la intersecția străzilor Chopen cu Câmpului. Lucrările fac parte din proiectul “Amenajarea malurilor Begăi” și sunt din fonduri ale Primăriei Timișoara. Ca urmare a acestor lucrări vor rămâne parțial fără apă strada Câmpului între strada Vulcan și Chopin și strada Chopin între Cezar Boliac și Câmpului.

Cei de la Aquatim amintesc faptul că la reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528, non-stop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de...