Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriInvestiția în PC-ul actual te scutește să cheltuiești cel puțin încă 3...

Investiția în PC-ul actual te scutește să cheltuiești cel puțin încă 3 ani

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fie vrei să îți înlocuiești vechiul computer cu unul nou, fie vrei să treci de la PC desktop la laptop. Sau poate îți dorești un laptop mai ușor, cu design mai modern și ecran tactil. În orice situație te-ai afla, la achiziția unui computer este bine să te gândești ce vrei să faci cu el, cât vrei să cheltuiești pe el și cât timp vrei să îl utilizezi. Dacă dorești să îl folosești mai mulți ani, fără să îl schimbi sau să îi faci upgrade, atunci asigură-te că îți cumperi PC-ul momentului. PC-ul actual. Se numește laptop 2 în 1!

Sistemele 2 în 1 reprezintă cea mai nouă categorie de dispozitive versatile, conectate și sigure. Îmbinând performanța unui laptop cu flexibilitatea unei tablete, sunt ideale pentru orice situație, la birou sau acasă.

Indiferent de activitatea pe care o desfășori, laptopul 2 în 1 este cel mai modern dispozitiv din acest moment. De ce să alegi când poți avea un laptop și o tabletă în același dispozitiv?

Potrivit companiei de cercetare IDC, care măsoară, printre altele, piața de PC-uri, vânzările de sisteme 2 în 1 sunt așteptate să ajungă la 20 de milioane de unități în 2016 și la 31,2 milioane până în 2018, la nivel mondial.

Dispozitivele 2 în 1 au o performanță de două ori mai mare comparativ cu un PC vechi de 4 ani. De asemenea, oferă o autonomie dublă față de dispozitivele de până acum, ceea ce înseamnă peste 8 ore de video HD cu o singură încărcare.

Având la bază procesoarele Intel® Core™ M sau cea de-a cincea generație a gamei Intel® Core™, dispozitivele 2 în 1 sunt cu 50% mai ușoare și oferă o performanță grafică de 7 ori mai mare față de laptopurile vechi de patru ani. De asemenea, sunt de 7,6 ori mai rapide.

Procesoarele Intel® Core™ M, construite pe 14nm, permit crearea de dispozitive ultra-rapide și performante, cu dimensiuni mici și greutate mică. În plus aduc cele mai noi tehnologii precum Intel® RealSense™, True Key™, prin care parolele tradiționale dispar, PC-urile fiind mai sigure. Nu lipsesc aplicațiile inovatoare care permit utilizatorului să-și transforme chipul într-un avatar.

Experiența de utilizare este îmbogățită datorită celor mai noi tehnologii care vor fi integrate în dispozitivele 2 în 1. Una dintre acestea este True Key™, care elimină parolele scrise. Cu ajutorul tehnologiei, dispozitivul va memora chipul utilizatorului, iar o simplă privire în cameră îi va oferi acces total. O altă tehnologie revoluționară este Intel® RealSense™, cu ajutorul căreia dispozitivul poate scana 3D, iar utilizatorul să controleze obiectele de pe ecran cu ajutorul gesturilor.

Pentru a recunoaște ușor un dispozitiv 2 în 1, ce trebuie să știi este că este definit prin:
– ecran de peste 10,1 inchi;
– sistem de operare Windows;
– tastatură lipită sau atașabilă.

În prezent, producătorii oferă și în România o gamă variata de produse 2 în 1, pentru toate gusturile și posibilitățile, scrie iq.intel.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...

iPhone XR – cel mai nou terminal Apple, disponibil in Romania

Cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, a...

ŞOCANT Taximetrist înjunghiat în gât şi spate de un gorjean de 22 de ani , la Timişoara VIDEO

Scene teribile aseară, pe strada Mătăsarilor din Timişoara, unde un taximetrist a fost înjunghiat...